... joita et välttämättä minusta tiennyt

1. pelkään isoja koiria.
ollessani nelosluokalla olin ajamassa kouluun, kun talutushihnassa kiinni oleva dobermanni hyökkäsi ja iski hampaansa kyynärpäähäni. paljon verta ja tikithän siitä tuli, plus nykyään kierrän kaukaa kaikki terrieriä suuremmat koirat.

2. katson televisiosta seuraavat ohjelmat; salatut elämät, pako, täydelliset naiset, blade plus satunnaisesti jaksoja mm rikossarjoista etc. myös kaikki vähääkään kiinnostavat elokuvat tulee katsottua.

3. rakastan romantiikkaa yli kaiken, luen paljon lajin kirjallisuutta ja katson elokuvia etc. en siltikään ole itse henkilökohtaisesti kovin suuri romantikko. :D

4. pelkään myös piikkejä, mitä ei uskoisi heti lävistyksistäni. :------D

5. last.fm on pakkomielle :o

6. nukun aina joko tyyny tai sininen elefantti-pehmolelu (ja mirkan luona on lehmä-pehmolelu XD) kainalossani 8D toinen "rutiini" on, että kietoudun aina peiton alla poro-vilttiini ja raahaan sitä vilttiä muutenkin melkeinpä joka paikkaan.

7. keräilen "omia" kauppakuittejani, sekä niin sanotusti muistoja kansioon, sekä tyhjiä tupakkatoppia.

8. en osaa käyttää pyykinpesukonetta, enkä myöskään tiskionetta... 8D

9. useimmin käydyt sivustot;
- irc-galleria
- vuodatus
- an deiner seite
- tokiohotel.fi
- saunalahti
- facebook
- last.fm lol
- sanakirja.org LOL
- photobucket

10. en osaa nukkua sängyssä. jep, en ole nukkunut virallisesti sängyssä yil vuoteen - ensin nukuin ilmapatjalla mutta sen hajottua (viilsin degujen terraariota nostaessa siihen vahingossa reiän.. 8D) kesällä olen viimeiset puolivuotta nukkunut ihan mielihyvin pelkällä patjalla lattialla.