ärsyttää. ei sitä kokista ollu - pikkuvelin homo oli juonu kaikki kolme litraa eilen ja tänään -.-'' vaikka puoltoista litraa piti viel tänään olla.. kaupassakin käydessä en sit itelleni ostanu omaa kokista, koska meillä piti olla :S mutta ei sitte kerta ei, prkl..

joo, nyt rupes taas vaihteeks kaikki yhäkkii ärsyttään ja ottaan päähän ja itkettämään.. mm se ylihuominen keskiviikkone venäjän reissu.. saan sieltä ihan varmasti jonkun hepatiitin, kun en kato tiijä onko ne rokotukset voimassa :S tai vähintäänki sit jonku vatsataudin.. AIJOO, ja nyt vasta muistin sen ihanimman asian - tiistaina pitäis just alkaa menkatki -.-' ihanaa bussimatkaa, maiju..

tahtoisin tiedätteks olla joku eläin. olis paljon helpompaa, kuin olla tämmönen monimutkanen ja kiero ihminen. eläimenä ei tarvis miettiä miltä näyttää, mitä pukea päälle, mitä tehdä ja yleensäkin elämä olisi paljon yksinkertaisempaa ja rennompaa. kissa olisi kiva olla, saisi olla mukavasti vapaakin ja nauttia elämästä, kerjätä paijauksia ja lokoilla uunin päällä lämpimässä.

tahtoisin olla iso, läski ja oranssivalkoinen kissa hyvässä perheessä, sitten olisin hyvin onnellinen.