viime aikoina on ollu täällä vähän hiljaista.. maanantaina työpäivä oli arsesta - häivyin aikasemmin paikalta ja sitten oliki palaveri otsolassa että otetaanko mut takasi opiskelemaan kiviala loppuun.
ja veijo, mä rakastan sua ♥ ihanaa et sun mielestä mullei oo tarpeeks motivaatio tai fyysistä niin kuin myöskään henkistä jaksamista ♥ ... huoh.

en sitte tiijä yhtään mitä teen, ammattistartille ei pysty jäämään, sitä ei voi edes kuvailla sanoin miten paha se paikka on miulle. "ei pidä luovuttaa noin helpolla" joku sanoo, mutta tää ei oikeasti ole ollut yhtään helppoa + tää on saanut miut aika kivasti pohjalle..

ehdottivat jotain tammikuussa alkavaa talouskoulua, mutta jee muahan kiinnostaa hoidella puutarhaa, pyykätä ja laittaa ruokaa.. :| ja huomenna on pakko raahautua kouluun, tän parin päivän tauon jälkeen mitkä oon vaan maannu sängys, mirka onneks seurana. lähettävät jollekkin ammatinvalintapsykologille. saa nähdä, auttaako edes. toivottavasti.

tänään on sitten ollukki jo iha kohtalaine päivä - okei, menkat alko ja tom kaulitz saattaa joutuu viideks vuodeks vankilaan, voiko tää muka olla hyvä päivä?? no, ainakin tänään juulilta postissa tullut sydämenpuolikas-kaulakoru ja deutschrockin TH-kamat edes hieman piristivät. ♥ muuten oliski ollu aika helvetinmoista sietämistä.