nyt sitä ollaan sitten vuodella 2010... huimaa. viime vuoden loppu meni totaaaalisesti päin arsetta, kun koneestani kaatu palomuuri ja muut suojaukset, päivitykset yms kaikki mahdolliset ja se on koko ajan virushyökkäysten kohteena. nyt sitä sitte odotellaan, että puustinen tulis joskus tsekkaamaan ton.
onneks pikkuveli sai läppärin joululahjaks, ja leiriytyy koko ajan äidin koneelle joten saan olla tällä sen koneella ::::DDD

anygays. uusvuos oli tosi kiva, oltiin lehmossa mirkan isoveljen tyttöystävän, joka on myös meidän kaveri mm, iran vanhempien luona. laulettiin karaokea, alkoholia meni liikaakin mutta hauskaa oli - vaikka seuraavana päivänä olikin oiiiiikeeeein kiva krapula. mutta en vaihtais tota iltaa silti mistään hinnasta. ira ja mikkoki meni kihloihin :)) sormukset oli oikeata kultaa, ja kaiverrukset ja kaikki. kaikin puolin hieno ilta siis.

tänään olis tarkoitus katella mirkan kanssa pari leffaa, ice age 3 ja kunniattomat paskiaset (jonka katoin jo eilenki :'D) ja käydä st1 hakemassa jotain roskaruokaa :'D hehehee.