kelasin et voisin kirjottaa tännekki välil jotai :::DDD pöh. on tapahtunu liikaa kaikkea, ja toisaalta taas tuntuu ku aika olis pysähtynyt ja kaikki jummais.. mia on malesias, ja sitä on kauhee ikävä DD: lievitän sitä kuuntelemalla nickelbackia, etenkin tuota yhtä biisiä, toistolla.. ja tietysti viettänyt juttutuokioita kirsin kanssa

huoh. synttärit meni ja joulu. tuli ihania lahjoja, etenkin ne kauempaa, tärkeimmiltä henkilöiltäni lähetetyt lahjat, kirjeet ja kortit lämmittivät sydäntä.

vituttaa, koska pitäis vielä ilmoittaa talouskouluun että en otakaan sitä paikkaa vastaan erinäisten syiden takia, ja ... ja koska mun pitää kestää ens kevät vielä starttia. minä oikeesti sulkeudun sielä vaan nurkkaan, kuuntelen musaa, lintsaan itsepuolustuksen tunneilta, yritän olla myöhästelemättä ettei potkittais pihalle sieltä, niin ja en aio puhua kenellekään vapaaehtoisesti. ei sielä oo ketään kenelle mulla olis mitään sanottavaa. okei, ehkä pari-kolme mutta ei kiinnosta. huoh..

ostin anttilasta lahjakortillani tokio hotelin humanoidin saksan deluxe-version 8)) oli mulla se normina, mutta oli pakko saada tuo deluxe koska tuen siten poikia rahallisesti, ja tossa on noi bonusbiisit sekä dvd-materiaalia. :)) radola-foorumilta taas ostan yhdeltä hyyppäseltä kaksi levyä (zimmer 483 ja schrei), zimmer 483 live dvd:n, pinssin, t-paidan ja julisteita :3 hohhoo.

voisin mennä katsomaan jonkun leffan..