äiti tuli äske herättämään mut kiljuen että mun pitäis tulla kattomaan mitä se on tehnyt. noh, melkein kymmenen minuutin häiriköinnin jälkeen sain nostettua perseeni ylös ja tulin keittiöön kattomaan.
rupesin itkemään.
 
äiti oli varannut meille lomamatkan egyptiin, ja me lähdetään hurghadaan 6.5. kahdeksaks päiväksi
 
Korkeatasoinen Blue Village Exotic Aquamarine on yksi erinomaisista All Inclusive -hotelleistamme, joka sijaitsee Hurghadan eteläosassa. Hotelli sijaitsee aivan meren äärellä, matalapohjaisen lahden rannalla.
 
Aquamarinen sydän on sen loistava ja houkutteleva allasalue, jolla on aulamainen allasbaari. Täällä on useita uima-altaita, joita ympäröivät korkeat palmut ja vehreät kukkapenkit, täällä on todella upeat mahdollisuudet rentoutumiseen. Hiljattain avatusta allasalueesta, jossa on kuusi vesiliukumäkeä, tulee varmasti vesipetojen suosikki. Aquamarinessa on myös lastenallas suojassa katoksen alla.
 
Yhdessä uuden, rannalla sijaitsevan uima-altaan kanssa, ne muodostavat ainutlaatuisen miljöön, jossa koko perhe viihtyy uimisen ja auringonoton merkeissä.
 
oon unelmoinut egyptiin lähdöstä jo kuus vuotta kun se sillon olis ollu mahdollista, mutta lähdettiinki espanjaan.. muutenki tää on nyt ensimmäinen ihan meidän perheen tekemä ulkomaanmatka jos ei oteta lukuun risteilyjä tms ja ääää ;_______; tää oli ihana ylläri äidiltä, kunnon extempore koska sil ei oo ees (vielä) lomaa toukokuussa XDD
 
ahh... ♥___♥
 

--- niin ja btw, mulla on tänään työhaastattelu :)))) toivottavasti saisin paikan!