tämä päivä oli aika mukava, koulussa olin vain puolitoista tuntia ja sitten alkoikin syysloma :'> tosi rento olo on ollut, ja kaiken lisäksi tänään on sattunut useampikin kiva asia!

tutustuin yhteen uuteen ihmiseen, joka vaikuttaa tosi kivalta. mutta se vielä kivempi juttu.. ilmoittauduin tokio hotel halloween bileisiin, jotka pidetään espoossa 1. marraskuuta! nään vernan ja juulin ja pari muuta nettityyppiä :)) ja totta kai luvassa on paaaljon muuta hyvää seuraa, musiikkia ja yllätyksiä! siitä tulee tosi ihana reissu, odotan innolla. (ja jos joku on menossa samaiseen tapahtumaan, ilmoittakoot ihmeessä! olisi kiva tuntea sieltä enemmänki tyyppejä etukäteen :))
sitä ennen kuitenkin matkaan hieman kauemmas, tuonne suomen rajan taakse venäjän ihmeelliseen mailmaan - itse asiassa jo ensiviikolla 14. päivä. ;)

eli kaikkea mukavaa on kyllä nyt luvassa, mutta on sitä kaivattukin! :) on ollut koulussa hieman stressiä, samoin vapaa-ajalla, ja koulun lopettaminenkin käväissyt useasti mielessä.. näillä nyt kuitenkin mennään, ja toivon että ajatukset selkenisivät.

hyvät yöt :)